.


Du fanns inte där när jag behövde dig

Fem saker som bildar moln på min blåa himmel

  • Folk som inte vet skillnaden på kär och äkta kärlek - Killen du varit tillsammans med i 2 veckor behöver inte vara killen i ditt liv och du lär inte dö om han försvinner så gå inte runt och säg det heller, det gör bara att du inbillar dig att det är sanningen vilket gör att de känns mycket svårare när det senare tar slut.
  • Att vara besviken på sig själv - Jag bryr mig inte om vad andra säger , men jag vill åtminstånde vara nöjd med mig själv och det jag gör. Det spelar ingen roll vad andra säger , min åsikt om mig själv ändras inte av andras ord.
  • Svek - Splar ingen roll om det är ett brutet förtroende , falska rykten eller att man inte hälsar när man ses , för stunden svider det lika mycket oavsätt vad.. Och smärtan fördubblas när det är jag själv som sårar.
  • Att behöva ljuga och dölja saker för personer i  min omgivning - Lögner och bortförklaringar går omvarandra , jag önskar bara att sanningen var enklare.
  • Att vara ensam - Det finns inget mer smärtsamt , det behöver inte bokstavligt talat vara att man inte har någon omkring sig, men det faktum att när du behöver så finns det ingen till hands som kan hjälpa-

Tacksam

Jag är otroligt tacksam för alla mina underbara vänner , idag tänkte jag tacka framförallt till min barndomsvän Agnes, det finns inga ord som kan förklara.




Tävlingar

Kortsammanfattning om tävlingarna denna helg, lokaltävlingen i fredags gick piss, jag vet inte vad felet var men någonting stämde inte med min lilla polle.
Idag fick vi en andra chans på klubbtävlingen på ridskolan vilket vi faktist vann.
Beslutet om lektionsmästerskapen tas imorgon bara att hålla tummarna på att de kan ha överseende med fredagen och fortfarande kan tro på min Hest att hon kommer palla trycket.


RSS 2.0