Den mest klockrena bilden på mig



Till Felicia!

Hur ska jag kunna beskriva Felicia Alfredsson? Om jag ska vara helt ärlig så har jag ingen aning. Hon betyder jätte mycket för mig och jag skulle faktist inte kunna klara mig utan henne. Jag har försökt komma på nånting som skulle kunna förklara med ord vad hon betyder för mig. Och efter två år nu så vet  jag fortfarande inte hur jag ens ska börja. Den här tjejen är bara så himla underbar, jag skulle vilja skriva om alla stunder som jag knappast skulle kunna glömma med dig älskling. Men helt ärligt så har jag inte den bleckaste aning om vilket som har varit bäst. Okej jag ska vara ärlig, jag tycker att varje stund med henne är något specielt. Jag skulle aldrig klara av at inte få ett sms från henne. Felicia jág kanske gör dig jätte besviken att jag inte har skrivit mera, jag lovade dig och jag är faktist ledsen för att jag inte har skrivit mera, men älskling ord kan inte beskriva  vad du betyder för mig. Enligt mig så är du helig, okej det kanske låter jätte fåningt det här men ärligt jag älskar dig så mycket så att du är helig för mig. Det finns ingen annan som du, du är unik. Även om jag skulle börja leta så är det ingen människa på den här Jorden som är helften så underbar som du är. Inte för att jag skulle leta efter någon annan för jag har ju fått turen att få vara tillsammans med dig, men endå. Älskling du är speciel och så är det bara. Önskar att jag kunde beskriva dig mer men enligt mig så finns det för mycket att berätta. Det finns folk som hatar att vi har varit tillsammans så himla länge, visst det här har varit länge. Tänk då hur mycket folk kommer att hata oss om 60 år! Jag tror att dem hatar vårat förhållande för att dem ser tryggheten i vårat förhållande. Älskling jag älskar dig och det finns så himla mycket som jag ser fram emot att få göra med dig!

Din och bara din Linus Christer Tranefalk Karlsson!

Jag hade fel som vanligt

Våren är borta ... igen. Igår vad det snö storm och idag är det 1 dm snö. Skit kul.

Jag är på grymt dåligt humör idag och vill helst bara lägga mig ner i sängen och dö eller liknande. är det ett allternativ för dagen?

Nu får våren vara här för att stanna

Idag har det varit en riktigtvårdag igen. Känns som att vädergudarna leker med mig. Tycker det är kul att se hur lycklig jag blir när solen skiner och snön försvinner för att sedan se mig bryta ihop totalt när jag vaknar nästa  morgon och ser att det är snö på gatorna igen. Nej usch och fy, nu har dem fått sitt roliga och nu får faktist våret ta och vara här för att stanna!
Idag har det verkligen varit en riktig vår dag, kanske inte så varmt men solen har stått högt på himlen hela dagen och hi mlen har varit blå, gatorna är torra och snön försvinner. Sen har jag åkt min första Moppe tur idag, vilket även det är ett vårtecken. Ne ge mig mer av dessa dagar - underbart


Min dag

Nationella gick helt okey ännu bättre var att vi fick sluta direkt efter. vid ca kl 10.
Dagen spenderade jag med mina vänner, vi var bland annat i farsta och gick i affärer och satt i vår koridor jag hade jätte kul men det var ändå skön att åka till min älskling sen och abra ta det lugnt, det är trotts allt där jag hör hemma, där mår jag som bäst. Hoppas ni haft en bra dag

Lycka till nu!

Idag är det NP för alla nior, engelska uppsatts så tänkte bara komma in och passa på att hälsa alla lycka till.

Lets dooooooooooooo this!

Funderingar

Jag funderar mycket på vad som ska hända med mitt liv, jag vill ha en fin familj, gift och ha barn. Ha ett varierat jobb som jag trivs med .. ja jag skulle kunna hålla på länge. Men till vilken nytta? Jag spenderar allt för många timmar med att fundera på framtiden i stället för nuet. Vi växer upp för snabbt. 12 åringar beter sig som 17 åringar med sexdebus , alkohol och revolt mot föräldrarna. Unga företagare öppnar företag och tjänar tusentals kronor i månaden innan de ens har fyllt 20. Hur ska man hinna med?

Jag känner mig inte stressad, men kanske borde jag vara det? Är det bara en slump att utväckligen har gått så snabbt framåt , eller är det dem krav vi har på oss nu för tiden? Jag vill inte tro på det, jag är helt enkelt inte redo för det. Jag vill kunna leva. Jag vill kunna göra saker för att jag vill det - inte för att jag måste.

Dålig uppdatering?

JAg vet att vi har haft dålig uppdatering på senaste tiden. Men tiden har helt enkelt inte funits till att blogga. Men vi ska bli bättre. Anledningen att Linus inte skriver är för att han tror att han lever på stenåldern och har en data från ungefär samma tidsålder , och den har helt enkelt gett upp nu. Förhoppningsvis kommer en ny data från vårt kära 2000 tal snart och han kommer börja blogga igen.

Annars är jag sjuk, sover inte på nätterna för att jag ligger och hostar. Men men Med Linus vid min sida så överlever jag det också. Hur är det med er annars ?


Till boken om mig

Min kärlek

När jag skriver den här boken är jag nyss fylda 16 år. jag tänkte berätta min kärlekshistioria om mig och min pojkvän Linus. Oavsätt om han finnskvar i mitt liv om 20 år eller inte så kommer han ha en stor plats i mitt hjärta. Han är det bästa som hänt mig hitils och förhoppningsvis om några år när jag läser den här boken så är han fortfarande det.

Många chockas när jag berättar att jag och Linus varit tillsammans i över 2 år nu, om jag ska vara ärligt började det redan när vi hade paserat 1 år. Mina närmsta nu vet om det sen länge och de skulle vara svårt för både dem och mig att se mig utan Linus vid min sida. Men för nya personer som kommer in i mitt liv eller bara paserar har svårt att förstå hur vi lyckas hålla ihop. Många tar det också väldigt oseriöst, speciellt killar och tror på fullaste allvar att jag skulle lämna Linus och allt de vi byggt upp bara för att dem uppenbarat sig i mitt liv. Men så är inte fallet. Det kan låta naivt av mig men jag tror verkligen att Linus kan vara den rätta för mig. Bara framtiden kan avgöra om så faktist är fallet. Men som det ser ut nu så ska det krävas väldigt mycket för att få oss att gå skilda vägar.

Vår saga har inte varit någon dans på rosor hela tiden, det hade jag inte heller förväntat mig. Men under vissa perioder har det varit svårare än vad jag trodde det skulle vara. När vi startade vårt förhållande hade jag aldrig kunnat tro att vi skulle stå där vi står idag två år senare. men jag är lycklig över att så faktist är fallet. Jag kan se tillbaka på våra år tillsammans med ett leende på läpparna, visst vi har bråkat vi har till och med varit i från varandra ett par veckor , men det övertygade oss bara ännu mer om att så skulle det inte vara, tillsammans det är där vi hör hemma.

Vi har upplevt så mycket tillsammans, både tårar och skratt , allt från sommardagar på hans land, promenader i solsken, somantiska middagar, ni vet som de där kärleksagorna man ser på tv? Men självklart finns det en baksida också. Bråk svek är även det en del av kärleken, jag ser det inte som nått negativt då det oftast leder til något bättre. Bråken och skratten har tillsammans fört oss närmre varandra och vid den här tidpunkten kan jag omöjligt se mitt liv utan honom vid min sida.

Linus fyller mitt liv med glädje och kärlek och jag hoppas att hur detta än utartar sig i framtiden så kommer jag att kunna se tillbaka på denna tid med ett leende. Jag fick uppleva det många letar efter under hela sina liv - äkta kärlek. Och om jag fick välja skulle jag inte vilja dela det med någon annan än just Linus.

sjukling

Mår halvkass men ska ändå försöka orka med skoldagen. Eftermiddagen består av godis och vila.

Lilla sjuka jag med min medicin. Jag älskar dig

Mycket att göra - Lite tid

  • Jag har då aldrig tråkigt, jag tror inte någonting det funnits en dag i mitt liv de senaste 2 åren som jag suttit hemma och inte haft någonting att göra. Detta är på min " att göra lista" just nu :

  • Labbrapport
  • Boken om mig ( svenska )
  • Stada mitt rum
  • Rensa bland mina kläder
  • Rensa bland mina bilder på datorn
  • Skicka iväg bilder till framkallning
  • Klistra in bilder i fotoalbum ( har en hel låda full med gamla bilder)
  • Shoppa
  • Spendera kvalitets tid med mina nära och kära
  • Klippa mig

Jag tror det räcker, sen nästa vecka kommer det jue trotts allt nya saker -.-

 



 


Ridtur

Kom nyss hem från en mysig ridtur i det vackra vädret, jag har sagt många gånger det här året att jag trott att våren är på väg för att nästa dag upptäcka att det är 1 dm snö. Men den här gången tror jag faktist att den är här för att stanna.




Vem är igentligen jag?

Jag har observerat att jag ser otroligt annurlunda ut från bild till bild, hur ser jag igentligen ut i verkligen? Eller ser jag alltid annurlunda ut?










Alla från den här veckan, måndag - onsdag ( två tisdag) Visst är det stor skillnad? :O


Kärlek till 9B3

Skolan är piss, det håller nog många av er med om. Men tänk ingetligen hur många fantatiska människor den bidrar med att man träffar






Poker

Idag var älsklingen här och pappa bestämde sig för att spela poker med oss, usch jag suger verkligen. Utan att överdriva - jag är sämst. Men men , jag är bättre på annat .. tolka det hur ni vill

skrämmer upp mig själv

Jag Linus och Min plastsyrra Fanny skulle gå hem igår kväll och skulle då gå på en gångväg bredvid en skogsdunge. Jag skulle då skrämma Fanny som är en tvättäkta stadsbo

Fanny : Fy fan jag hatar skogen
Linus : Äsch fjanta dig inte
Felicia : Jo det är faktist lite läskigt det går en gubbe där inne
( fanny går så längt ifrån skogen som möjligt och håller mig hårt i armen. )
Felicia : Jo det är sant han har en soffa där . Ute i den mörka skogen.. som gör att man inte ser någonting.. där ingen skulle höra hur man skrek .
( Jag blir skit rädd, ställer mig i mitten av Fanny och Linus och halvsringer tillbaka )


Linus?!

Hejsan alla som läsar denna blogg!
Hur har eran helg varit?
Själv har man iallfall haft en jätta bra helg, träffade Felicia igår och gick och tittade på hennes ridning, självklart gick det jätte bra för men henne men hon är för stolt för att erkänna det så... Iallfall så satt jag och tittade på henne och när hon var klar så gick vi hem till henne och skulle titta igenom hela 'Gossip girl', jag såg typ ett halvt avsnitt sen somnade jag. Sov i cirka två timmar tror jag, sen skulle vi tydligen till hennes barndomsvän Linus och hans familj. Vet inte riktigt om dem e släkt eller nånting men det var iallfall trevligt. Lite läskigt eftersom Felicia har pratat så mycket om honom så det kändes som att jag redan kännde killen. Iallfall så käkade vi där sen gick vi hem och mös igen. Det var kul på hemvägen för att jag skrämde upp Felicia och hennes plast(säger man så?) syrra att det skulle hoppa ut en jätte stor varg ur skogen brevid vägen. Det var faktist ganska komiskt, men det roligaste var när vi var exakt utanför henne och det kom en snubbe och spyde överalt! Och helt seriöst då menar jag värkligen överalt.
Nu sitter jag och pratar med världens finaste och ska försöka lägga in filmer på min Ipod, nån som kan hjälpa mig??

Kramisar från Linus Christer Tranefalk Karlsson!

Felicia Geni

Vi pratade som sagt med korvgubben om filmen.

Vi diskuterade scenen då Elli ( huvudpersonen ) satt uppe i ett träd och sen hoppade ner och dödade en människa )

Felicia : Hur kom hon upp i trädet ?
Korvgubben : Tror dem använde stege
Felicia ( skäms nästan ) : Ja de klart !
Felicia ( efter att ha tänkt en stund) Men hur kunde hon hoppa ner, det var jue skit högt
Korvgubben : Hon hoppade inte det kastade ner en docka. Det är saintficton.


Lördagen

Lördagen spenderade jag med min älskling. Jag red först på morgonen och han kollade på. Sen gick vi hem åt lunch och sen sov min ängel i nästan 3 timmar. Jag lät honom sova. Han har sovit dåligt de senaste månaderna pga det som hände hans pappa så det var skönt att se att han kunde sova ordentligen. När han äntligen vaknade åkte vi på middag hos mammas vänner. Där min bandomsvän Linus även va. Jobbigt med två Linusar. Dom hade i alla fall någonting gemensant - Hockey som var på tv. Tur var väl det för då slapp jag sitta och kolla med dem .

Sen var det jue melodifestivlen jag tyckte emilia med you'r my world skulle vinna men men

Hur har eran helg varit?


Min helg

Jag har spenderat 26 timmar den här helgen med min älskling vid min sida. Men vi börjar med fredagen som jag spenderaade tillsammans med Matilda Agnes och Micke

Vi åkte gröna linjen vi :

  • Bråkade på tunnelbanan, så skämt, skrek och puttade på varandra . Alla stirrade ingen gjorde någonting. Matilda stod och gapade som den guldfisk hon är.
  • Vi åkte till blackeberg ( matildas ide) där filmen låt den rätte komma in är inspelad och pratade med en korvgubbem, handlade godis och bessökte trädet som var med i filmen.
  • Vi hittade en roligsnubbe på tunnelbanan.
  • Jag och matilda belv bjudna på middag
  • Lyckades fånga micke på bild




Jag och micke på en tunnelbanestation


De två ondsefulla tvillingarna (jag +Micke)





Jag och Guldfisken i .. gissa vad?



Jag och Matilda vid det besömda trädet

Gårdagen

Gårdagen går inte att beskriva med ord, jag kommer upp senare med bilder. Och en kort resume om vad vi gjorde och vilka platser vi besökte, tro mig. Ni kommer bli förvånade!

♥♥

Ha överseende

Som jag sa i tidigare inlägg måste jag lägga mer tid på releationer och skolan, det vill säga att bloggen har lägsta prioritet för tillfället, men det har ni nog överseende med. Det är svårt som det är att få vardagen att gå ihop.

Idag i alla fall har jag varit med min älskling, vi fikade och sen gick vi hem till honom och lagade mat. Har ni tänk på hur mycket sociallt vi lägger runt just mat. Lättaste sättet att få kvalitetstid med någon? Jo genom att ha en lunch tillsammans eller ta en fika. I skolan , när är det man är sociel med kompisarna, jo på lunchen. Under alla våra högtider , vad är det vi gör? Jo vi äter. När någon fyller åt eller något liknande , hur firar vi, jo genom tårta eller middag. Familjen , när är det den är samlad, jo under maten.  Mat mat mat, alla vårta sociala relationer kretsar kring det.

Maten håller oss tillsammans , jag älskar mat

Älskling

Idag har jag spenderat dagen med min älskling, vi har pratat igenom allting och jag hoppas verkligen att den här gången kommer allting att fortsätta vara på de lyckliga sidan. Vi har passat barn, pussats myst och så har han fått masera mig efter som jag har en sån jävla träningsvärk efter gårdagens idrottslektion.

Jag älskar min älskling mest av allt


Tillängnat min bästavän Micke



Vad skulle jag göra utan dig ?

Gustav kan slänga sig i väggen


Kunde inte gjort det bättre själv

Matilda och jag ( mest jag hade tråkigt idag på rasten, resultatet ser ni här
Observera att det är på skämt och att jag inte tar på Matilda på riktigt .


Gullig eller hemsk?


Om man lyssnar på texten så kan man jue undra om det är en gullig kärleks sång eller om det är en skum kille som på heltid förföljer någon annan. Jag lutar nog åt det sist nämda allternativet..

Tidsfördriv

Jag gör allt för att slippa plugga spanska, till och med håller på med sånna här tråkiga saker

1.Ta fram din mobil.
2. Bläddra igenom din inkorg.
3. Stanna när du räknat till tio och skriv första meningen i sms:et.
4. Gör likadant på varje fråga



1. Vad skulle du säga om din pojkvän var otrogen mot dig?
Men du?
2. Vad säger du alltid till din bästa kompis?
Jag vill att du ska berätta ...
3. Vad är de första du säger när en kompis blir påkörd av en buss?
Okey
4. Vilket sms blev du mest berörd av?
Tyck det du, men jag försöker i alla fall
5. Vad säger din mamma innan du går och lägger dig?
Berätta
6. Vad skulle du skrika om du vann en miljon kronor?
Vad gör du finast
7. Vilka ord skulle du säga till gud om du trodde på honom?
Jag är med min familj och försöker få dig glad
8. Vad vill du höra mest av allt?
Starkare än vadå?
9. Vad skulle du säga om du fick MVG i allt?
Hej?
10. Din romantiska replik?
Hungrig
11. Vad skulle du säga om du blev bestulen?
Dig

Det var jue roligt, ? Inte. Frågan är om jag över huvudtaget ska publisera det här? det kanske sänker standarden på mig blogg en aning? aja ni får ha lite överseende

Tröttsamdag

Nu är jag httemma igen , matte provet gick faktist väldigt bra ! Nu på eftermiddagen har jag varit med en kompis och pluggat spanska. Dagen har varit väldigt krävande , även känslomässigt, efter att jag fått ordning på skolan igen måste jag absolut börja få ordning på mitt privat liv. Det här funkar inte. För det första är det strul med pojkvännen och sen är det allt för många vänner som jag vill och borde träffa men som tiden helt enkelt inte räckertill tiill.

Skola ridning pojkvän vänner familj. Det är svårt att få plats med allting, ettt sånt i- lands problem.

Hur har eran dag varit då?


Godmorgon

Måndag - Kan det bli värre? Jag tror knappast det . Jo lite värre kan det tydligen bli eftersom jag just kom på at vi har matte prov idag. Och vet ni vad som är ännu roligare? När jag kommit hem vet ni vad jag ska göra då? Plugga spanska.

Ja ni, har en känsla av att den här dagen kommer bli den sämsta dagen på länge. Funderar nästan på att lägga mig i sängen och "råka" sova bort hela dagen. Inte för att det skulle hjälpa allt plugg kommer antagligen ligga kvar imorgon också .. Tyvär

Hoppas ni i alla fall får en riktigt bra dag  !



Stockholm

Nu är jag äntligen tillbaka i stockholm, saknat mig?


humor


Wow Kändis!

Jag var nyss och åt lunch och då på vägkrogen sitter det en kändi´s. Nämligen en av pionisterna från så ska det låta. Det roliga var atthan satt och kollade på sig sjävl på tv , då så ska det låta var på på storbild.

Borde det inte vara krymt skummt att sitta och kolla på sig själv?
Och varför ? Det kan jue inte vara särslt spännande eftersom han antagligen vet hur det slutar.

Nu mår jag lite bättre

Ja nu har gråtit lite och skrikit lite på min pojkvän, antagligen helt i onödan, eller?
Han förklarar nämligen att han hade kört Sanning och konka med sin bror på vägen hem frn skövde och då hade blivit tillsagt på " konsikvens" att skriva ett sånt sms.
Jag vet inte vad jag ska tro, jag är fortfarande väldigt skeptiskt. Men jag ska ge honom en chans att motbevisa att han har någon flört, men en sak är säker jag kommer inte glömma det här i första taget.

Annars blev jag väldigt glad när jag såg era stöttande kommentarer, det hjälte verkligen. Även mina vänner som stöttat mig, tack !


Jag med min Matilda

Ps . Jag sitter inte i mitten! *Mohaha* Ds.

Jag ska inte sitta i mitten!

JAg blev nyss tillsagt att sitta i mitten, jag vägrar, jag ska slåss för min rätt att sitta vid fönstret!!!

Såhär känne jag mig för tillfället

Nu har jag varit här uppe i norden i 3 dagar och jag har saknat Linus hur mycket som helst . JAg har stöttat honom i alla lägen i livet i två år nu, Speciellt nu på senaste tiden då saker har varit tuffa. Men vad får jag tlllbaks, ett kärleksbrev på sms .. med en annan tjejsnamn!? Asso helvete.

Vaken

Nu är jag vaken och jag är inte på humör idag ,
- Jag är trött
-Jag har glömt ladda min ipod
-Jag fick ett inte så kul sms från Linus inatt

Vi får se hur dagen utartar sig och om någonting blir bättre.


Om jag hade varit hemma iag hade jag varit på hoppträning

God natt

Nu ska jag gå och lägga mig i sängen eftersom jag ska upp relativt tidigt i morgon och åka hem til stora staden stockholm. Sov så sött . Jag kommer antagligen höra av mig från bilen imorgon. Känner att jag behöver skriva av mig lite men har inte riktigt orken för tillfället så vi hörs imorgon.

Föresten, hur har eran kväll varit?


Bilder från kvällen

Nu är kvällen slut, den har varit helt okey. Ingen höjdare direkt.


Jag med födelsedagsbarnet.


Jag med min mormor, jag ser ut som ett spöke eftersom hon kom hem från Gran canaria i förrgår.

Jag med min kusin Joel


Palle .. min mammas nya man .



Jag med min mamma

50års firande

Nu kommer jag vara upptagen större delen av kvällen, men vi hörs i natt någongång innan jag går och lägger mig. Ha en riktigt bra kväll allesammans!




idag ser jag ut såhär ..

Pinsamt

Jag och tjejer i klassen hade ett internt skämt om en kille som vi kallade "damnkillen"
Då Agnes härmade honom då han använde ordet " damn" ovanligt ofta. Nu har denna "damnkille" blivit identifierad och det visade sig vara KenRings son ... Pinsamt värre.


Ken ring - om hans son Kelian ( alias "damn killen" )

Panik

Gästerna kommer om en timme och jag har inte ens börjat klä på mig, kanske dax för det ?


"Iallfall en av oss....."

Iallafall en av oss måste jag säga bloggar underbart, och det är värkligen inte jag eller hur?
Iallfall med det här inlägget så vill jag bara skriva hur underbar Felicia Alfredsson är. Det är sjukt hur en person kan vara:
Snyggast, sötast, smartast, finast, underbarast, kåtas, älskads,,, Alltså jag skulle kunna fortsätta men ärligt ingen skulle orka läsa. Den här flickan som jag har blivit hopplöst förlskad av är mitt livs kärlek. Det finns vissa idioter som inte tror på kärlek, jag tror faktist inte heller på kärlek, jag vet vad det är! Helt seriöst det är den skönaste värmen som finns när hon kysser mina läppar, då rysser jag bara och ler för mig själv. Det finns inget så underbarst som hennes kyssar, dem är bara ÅHH:D
Nu ska jag börja göra iordning mig, hoppas du har det bra där uppe i Umeå FINASTE!!

(Som sakt, UNDERBART!<33)

Umeå - Björkarnas stad

Är hemma nu efter en långpromenad i Umeå. Vi gick längst älven och avslutade promenaden med shoppning och glass innan vi gav oss iväg tillbaka. Jag handlade ingenting speciellt. Bara en blus som jag kan lägga in bild på senare. Det var i alla fall väldigt trevligt, och vitt. Det är hur mycket snö som helst här uppe. Jag som hade börjat hoppats på att våren var på väg får nog tänka om , i alla fall om man tänker på hur det ser upp här uppe.


Min belöning för att jag åt frukost idag. Mums


Som sagt .. björkarnas stad .
I bakrunden ser ni älven och bilbron över.


Jag och min Mamma över bron ( vi är skuggorna i hörnet )

Nu ska vi äta lunch och sen ska jag börja göra min iordning för kvällen, hur har eran dag varit såhär långt?





Vi hörs ikväll!


Mutningsmetoden

Min mamma mutar mig för att jag ska äta frukost.
Om jag äter en macka får jag klass efteråt - förslag godtas



Bilder - eftersom jag är för trött för att skriva


Haha Linus kommer döda mig för att jag lägger upp den här bilden. 1 år gammal bild då Älsklingen provade på fjortislovet för en dag. - Frukost på Donken började dagen med ( där är bilden tagen)


Jag och min älskling på Gotland i sommras



Från vår första sommare tillsammans, jag ser jätte lång ut .



Denna bild är tagen för exakt 2 år sedan , kl halv 2 , jag minns den dagen som igår,
vill ni att jag ska berätta om den?


Godmorgon!

Idag ska jag ut i Umeå stad och roa mig, gå iaffärer och äta klass, känner ett otroligt sug efter glass. Men en sak i taget, första steget är att orka sig ur sängen. Hur jag nu ska orka med det ..

Vad är era planer för idag?


Den nog mest udda bilden i världshistorien, eller vad säger ni?

Fredagsgull

Fredagar är igentkugen min och Linus dag. Det är den dagen som vi bestäm varckevecka till att bara ägna oss åt varandra. Vi myser, äter tillsamman och sover tillsamman. Vilker gör Fredagar till min favorit dag i veckan. Men idag är jag 70 min bort, utan min älskling ... klart det svider.

Sitter i Telefon nu med älsklingen och vi deppar lite över att vi saknar varandra så mycket.
Någon som känner igen sig?

God natt

Sov sött alla läsare , vi hörs imorgon ♥

Ödet?

Tror ni på ödet. Jag gör det i alla fall. Jag tror att allting händer av en anledning och att alla händelser som sker hör på nått sätt ihop med ett eller flera händelser och att dem påverkar varandra. Oavsätt hur svårt dumt och jobbigt någonting än kan vara så tror jag att det händer av en anledning. Att det kommer leda till någonting nytt eller ge oss en tankeställare.

Jag och Linus har en väldigt ödes belagad start på vårt förhållande. Försök att hänga med nu.

Sommaren 06 var jag tillsammans med en Kille som hette Robin - vi gjorde slut
När vi var tillsammans träffade jag hans kompis kim - vi höll kontakten även efter att jag och Robin brytit
En dag kom Kim till min ridskola och skulle se mig tävla då hade han med sig en kompis - Victor
Victor blev kär i mig och vi började prata med varandra men jag blev mer intresserad av hans kompis - Linus
En dag på Jullovet 06 bestämde vi oss för att åka skritskor - Jag victor deras kompis Tobbe och - Linus
Det var kärlek vid första ögonkastet.


Vill tillägga att Victor inte blev "playad" eller hur man kan uttrycka det utan han fortsatte vara våran gemensamma kompis och är det fortfarande. Så inga sårade känslor där.

Och jag och Linus hade pratat en hel del i telefon sms och över internett, så det var inte en total främlig jag stötte på utan jag började gilla hans personlighet och ville veta mer om honom och beslutade mig när möjligheten kom att folja med och träffa honom.




Om inte det här är ödet, vad är det då?

JAg tror inte på ödet på så sätt att hela livet skulle vara förbestämt i minsta detalj men jag tror absolut att det är meningen att man ska uppleva vissa saker och träffa vissa personer men sen hur man väljer att gå vidare från det och dem val och väger i livet man väljer efter det påverkar man helt själv.

Jag lever efter mottot att alla förtjänar att vara lyckliga och jag tror ödet vill att alla människor ska vara lyckliga det är därför det finns, men sen är det upp till en själv efter att ödet gett en upp i rätt riktning att själv välja rätt vag , ta rätt beslut för att nå fram till lyckan

Döda mig, det är lindrigare

Jag hatar spanska, det funkar inte i mitt huvud. Jag bara hatar det.
Jag är annars en rätt duktig elev och tycker det är rätt kul att gå i skolan med vänner stämingen och lära mig saker. Inte överdriver super kul. Men det är helt okey. Men när det kommer till spanska, då är det inte kul längre.

Har ni något hatämne? Någonting ni helt enkelt inte klarar av ?




Vet ni vad jag gör för kul?

Jag pluggar spanska, eller jag förbereder inför mitt spanska pluggande. Genom att skriva upp glosor som jag kan öva på. Önska mig lycka till

Äntligen framme

Nu är jag i Umeå. Det kändes som en enorm befrielse när jag äntligen klev ur bilden med vetskap om att jag inte behöver tränga min in där igen fören om två dagar. Resan gick annars väldigt bra!


Det är snö här uppe, usch och fy .. annars är allt bra

Batterie brist

Nu dör strax min dator så tänkte bara snabbt informera om läget, det är 22 mil kvar och det är strax dax för lunch. Jag har suttit och funderat i över 5 timmar och har verkligen kommit fram till mycket. Tänkte dela med mig av mina tankar senare ikväll då batteriet inte kommer räcka till det just nu.
Jag har som sagt suttit i bilen hela dagen, hur har eran dag varit?



Bilden är på mig och Anton från vår klassdag(?) i romme

I bilen

Nu har vi åkt jääätte länge .. bara 6 timmar kvar -.-

För en stund sen åkte det förbi en buss med destation Paradiset. Det lät väldigt lockande. Varför går det inga såna bussar i stockholm?

Jag <3 Klarry

Har ni missat klarry - funderingarnas mästare.
Ta er då tid i tio min och avnjut denna otroligt roliga människa. Det bästa kommer sist så det är värt att se hela.

Grupptryck

Jag saknar min snutteplutt Linus, det här är det absolut värsta med att åka bort.. att jag måste lämna honom hemma. Men det är så det är när man har förhållande som ung. Man får inte flytta ihop och man får inte ta med honom överallt. Även om jag gärna skulle vilja. Men det klart att det finns fördelar med att vara ung och i ett förhållande. Jag tror att det är lättare att stå imot de grupptryck som vi alla möts av , oavsätt om det gäller att hänga med någon ut, eller nått mer seriöst som att röka eller dricka. Det är lättare att säga nej när man vet att man har någon bakom sig som kommer stötta ens beslut.

Jag har annars varit väldigt bra på att stå på egna ben och inte falla för något grypptryck sen om det är för att jag är i ett förhållande eller inte vet jag inte , men jag tror absolut att det har påverkat då jag hela tiden har blivit uppmanad av Linus att gå min egen väg och att jag duger som jag är. Att ha hans stöd har verkligen hjälpt mig.
Annars är mitt bästa tips för att stå emot är att tro på sig själv. Och inte göra någonting för att alla andra gör det eller för att andra ska acceptera än. Man ska aldrig göra som alla andra. Det finns ett uttryck " var dig själv, det finns redan så många andra" Det ligger rätt mycket i det. Och om man gör någonting för att bli accepterad eller för att få vara en i gänget. Så är det inget bra gäng. eller kompisar. Jag har aldrig druit eller rökt och ingen har ens försökt tvinga mig eller sätt på mig annurlunda för att jag inte gör det. Och att jag är lite udda, ja det har mina vänner lärt sig och det accepterar och älskar mig för den jag är. Oavsätt om jag har en cigg i mungipan eller inte. Oavästt om jag gråter eller ler.

Hur mycket påverkas ni av grupptryck av olika slag?

Linus vänner

Linus bästavänner heter ...

Martin är Linus ny in köpta kompis men dem har gått i samma klass sen 6an. Det är hos martin dem " hänger" oftast då det är där som det finns GH ( githar Hero)
 
Martin är lång och jag som tjej uppfattar honom som blyg men det sägs att han är med avslappnad i sällskap av endast dem närmsta. Han är väldig trevlig och snäll och bada bada bada.. singel


Oskar är älsklingens bästaste bäste vän som han kännt i hela hans liv. Dem har alltid gått på samma dagis och skolor och har helt enkelt alltid hållt ihop i vått och tort. Dem har tillsammans en rätt vrickad humor som i alla fall jag inte förstår alls.
Oscar är en go och glad kille som behöver en tjej som kan få honom att sluta nörda sig med sina spel och börja se världen och få upptäcka det där fina med kärlek. Oscar är även min vän ( det blit lått så efter ett förhållande på två år med hans bästavän) Han har alltid uppmanat oss i vårt förhållande. Han är en toppen kille verkligen!


Presentation av vänner del 1


Har redan nämts några gånger här i bloggen. Det är mina bästavänner som jag även går i samma klass som.
Agnes har jag känt sen 6 års. Vi bodde grannar hela låg och mellan stadiet så vi har alltid hållt ihop. Vi har haft ett storbråk i våran vänskap men det gjorde oss ändast starkare när vi sen hittade tillbaka till varandra. Agnes är en vän som jag både kan gråta med , skratta , skämma ut, vara allvarlig med och bara sitta helt tyst.
Hon är 15 men fyller 16 i februari, men tänker jag inte marknadsföra henne eftersom hon redan har en liten sötnos på g.
Matilda Alias Guldfisken i vänskapskretsen. Annledningen är att hon säger det hon tänker utan att tänka efter före vilket får henne att framstå som en aning iq befriad. Kända sitat från Matilda , även kalas Matis är : " Undra  vilken dag det är man fyller år " Annars är hon en lojal och underbar vän, hon är den som är lättast att prata med och bjuder oss ständigt på ett gott skratt.
Matilda är även hon 15 och fyller år i december. Hon är blondin och trost sina korkade sitat är hon en väldigt smart tjej. Omtänksam, pratglad och ja .. ett riktigt kap!



Vendela är min barndomsvän som jag känt sen jag var 2 år men som jag blev tajt med först för kanske 7 år sedan. JAg ser henne som en lillasyter till mig. Vendela är ett flum-monster och springer för det mesta runt och skriker sina favortiord holi holi. Men hon har även en djupare känsligare sida men som hon helst inte visar för någon annan. Men det är den Vendela jag tycker om som mest. Hon är killtokig och hittar nya pojkar överallt. Bra eller dåligt? Det varierar hon är omtyckt men blir också sårad. Men det är då jag finns där.
Vendela är 94 det vill säga ett år yngre än oss andra som nämts hitintills men hon är en mogen tjej och kan enkelt tas för en 92. Hon är glad och sprallig men skärper till sig när det gäller.


Micke
Fotoprogrammet fuckar så du får tycär stå med liten text ..

Micke är min "nysaste vän" om jag får uttrycka mig så. Vi lärde känna varandra genom Linus. Han har hjälpt mig otroligt mycket. Han är inprincip den jag går till först när jag behöver hjälp ( förutom linus ). Han hjälper mig att se saken med andra ögon, får mig på rätt väg i livet och stöttar mina beslut. Jag kan inte förklara honom. Han är verkligen en äkta vän. Som en bror för mig.
Micke är ävn han 93 , super mysig kille. Singel och i behöv av lite kärlek. Ta chansen innan någon annan får upp ögonen för denna kille.


Detta är tyvär den enda bilden jag har på Micke då han har en enorm kamera fobi, men jag ska försöka ta en smygbild någon gång så ni får se honom.



Från bilen

Godmorgon, nu sitter jag i bilden och ska hämta upp mina morföräldrar sen är det raka vägen till umeå som gäller. jag hör av mig senare när jag vaknat lite mer. Tänkte bara gå in och önska er alla en trevlig morgon!  


Kroppen vill inte som jag vill

Jag borde sova nu, jag vet . speciellt med tanke på att jag ska upp kl halv 6 imorgon. Men när man måste gäöra någonting vill inte resten av Felicia sammarbeta. Jag kan helt enkelt inte sova.

Jag har i alla fall packat klart nu, har även packat ner skolgrejer och laddare ( som micke snällt nog påmint mig om .. 4 gånger ^^ )

God natt på er allesammans, sov så sött ♥


Angående Umeåresan

Jag ska åka
, imorgon kl halv 7 åker jag från fina stockholm och våren upp till umeå och vinter.
anledning : Jag har spanska prov imorgon, har jag pluggat? Nej! Kan jag någonting? Nej

Jag har med min kamera & datan + att jag har data där uppe. Så jag hör av mig från bilden imorgon och sen bilder från umeå när jag kommer upp.

Nu ska jag lägga mig och kolla på gosip girl som avslut på en bra dag, hur har eran dag varit?


Första bilden på mig och min älskling, tagen 06 !



En annan pinsamt gammal bild, vad små vi var !

Vänner

Vad skulle man göra utan sina vänner? Utan någon att prata med lyssna på, dela sina bekymer och sitt svaller med? Ingen att träffa och bilda minnen med?

Det är igentligen skrämande hur beroende man är av människor och av kärleken dem ger. för även om man bråkar eller splitrar med en vän så har ändå den tiden man delat med varandra varit vädeful och påverkat och bidragit till det livet man lever i dagsläget. All vänskap är bra vänskap oavsätt om det är för en period eller för en evighet.

Många personer har cirkulerat i mitt liv, och alla har på nått sätt gjort sig ett avtryck på mig, någonting som gör att jag kommer minnas dem. Jag kan inte påstå att dem som inte längre står vid min sida längre skulle vara sämre människor eller sämre vänner än dem jag har idag. Men det kommer en tid i livet då man inser i en vänskap eller ett förhållande att man växt ifrån varandra. Valt olika vägar i livet. Men jag är ändå tacksam för att dem trots allt varit en del av mitt liv och bidragit till att jag blivit dem personen jag är idag.







Mina bästavänner Agnes och Matilda

översta bilden är från vår klassresa i Augusti och de nedesta är ifrån dagen

Födelsedags barnet

Var även på födelsedagas fika hos min systerdotter , hon var jätte duktig och åt med sked

Tills det inte gick nå bralängre och hon blev arg ..



Även ett stort grattis till mina vänner Jennifer och Cicci som fyller 15 respektive 17 idag.
Den sån födelsedags-dag , inte sant?

Min eftermiddag..

.. Spenderade jag i farsta centrum med mina två vänner Micke och Agnes ( Presentationen om mina vänner ska jag skriva i helgen, det lovar jag ) Vi sprang runt i affärer och hade det super mysigt. Jag och Agnes har känt varandra i över 10 år och det känns nästan som om vår kärlek har vät till hat

( jag håller upp ett klädesplag för att få lite respons)
Agnes - Nej fy fan va ful
Jag - Jaha ..
Agnes - men den passar dig, det är lite din stil

Hur ska jag igentligen tolka det där?

VÅR TECKEN!

Det kändes som ett litet lyckorus inom min när jag fick syn på denna skönhet. Äntligen ett steg i rätt riktning


Äntligen Hemma

Hej allesammans nu är jag hemma igen efter en hel dag ute i stora världen.

i skolan idag gjorde vi en väldans massa saker förutom att just gå på några lektioner. kl 10 var det
provspelning för en film vars namn jag inte ens kommer ihåg, seriös graden på det äventyret var skrämande lågt . Jag Matilda och agnes gjorde interjuven tillsammans med rollsättaren. Det bestod av att vi gick in allesammans och sen fick man var för sig rabla upp sitt namn telefonnummer intressen och sen komma med en replik. Man kan väl sumera hela händelsen med att jag helt enkelt inte har någon kariär inom skådespelaryrket utan får söka vidare tills jag hittar någonting jag är bra på.
Sen åkte vi med skolan ( endest flickorna dock) till ungdomsmottagningen där en kurator bablade om könssjukdomar och preveti medel så om någon har några frågor angående det så är det bara att fråga mig, jag är nu fulllärd!


FÖRLÅT FÖR DEN SEN UPPDATERINGEN MEN DATAN HAR INTE VELAT FUNGERA FÖREN NU


Jag med mina flickor Agnes och Matilda

Back to school

Nu hurri måste jag dra mig iväg till skolan, sista dagen den här veckan för min del, vilket känns super.
Sen är det som sagt min systerdotters 1års dag idag så jag kommer nog med ett inlägg lite senare, förhoppningsvis med lite bilder också. sålänge får ni ha en bra dag <3



Bilden är på mina två bästa kompisar Agnes och Matilda. Som jag ska iväg och möta nu, det är dem som får mig att orka



Och här här vi min söta systerdotter!

Ännu en dag

God morgon på er allesammans, har ni tänk på hur fort tiden går?

Det är bara 5 veckor kvar till till påsklovet och som  en tjej i min klass sa till mig igår , det är bara 42 skoldagar kvar av hela vår grundskole tid. Kan det verkligen stämma? I och för sig har vi i min skola 2 veckors prao också nu på vårter minen och jag vet inte om hon räknade med det. Men i vilket fall som helst så är det grymt kort tid.
Det är vid sånna tillfällen som jag undrar vara alla dagarna tog vägen, jag har gått i min skola i 10 år, förstår ni , 10 år? Det är mer än vad man kan förstå, det är ce 2/3 delar av hela mitt liv som jag har spenderat i samma lokaler , med samma människor, jag jar tagit samma buss , och gått samma väg i över 10 år, det är helt ofatbart.

Är det några fler som går i nian nu , eller sista ring? Vad kommer ni sakna mest .
Den goda maten, dem roliga läxorna? Nej skoja bara,


Där har vi min klass under vårat sista skolfoto, kan ni gissa vad vi hade för tema?

Mig ser ni i mitten 3 fr. vänster!

God natt!

Nu ska jag checka ut för idag och gå och lägga mig.
Jag har sovmorgon imorgon, eller om man nu kan kalla kl 9 för sovmorgon? Men det är betydligt bättre än kl 8 som jag har varit i skolan de föregående dagarna.

Min fina systerdotter fyller 1 imorgon också. Så det är en väldigt specielldag för mig.

Sov gott, vakna tort!


En relativ gammal bild på sötnosen!

.


tought some say he's gone, I know he's right here.
whatching over all of us, and we've no need to fear

Att åka eller icke åka , det är frågan.

Min morbror fyller 50 i helgen och tanken är att jag ska åka med mamma och mina morföfäldrar upp till umeå dit han bor. Frågan är om om jag ska följa med eller inte.

Anledningen till att jag inte skulle åka är av den enkla anledningen att jag inte vill lämna min ängel med tanke på hur situvationen ser ut. Och även för att 8 timmar i en fullpackad bil inte låter särsilt lockande.

Å andra sidan vorde det nog både skönt och ntiigt för mig att komma bort ett tag på en liten mini semester. Och sen är det inte varje dag som ens enda morbror fyller 50, eller hur?



Felicia får nog ta och fundera ett tag till, vad skulle ni gjort i min position?


Filmdax

Ska kolla på film med min systerdotter nu, det blev Alvin och gänget. Jag har sätt den förut, helt klart se värd


Linus älskling, kom hit

Nu tycker jag att min älskling ska komma hit, det är verkligen hemst att vara utan honom, även om det bara gått en dag. Men med tanke på hur läget är för tillfället så vill jag helst alltid vara vid hans sida. Vi diskuterade om klister skulle vara en lösning på vårat problem men vi kom inte riktigt fram till någon slutsatts.

Studiebesök

Nej det är inte jag som varit på studiebesök utan det var indier från indien .. Det blev en konstig mening men det var vuxna från Indien som var på Studiebesök i våran skola. Dem kom in till oss när vi hade hemkunskap. Dem tog snabbt fram kamerna fram och jag flydde till andra sidan rummet men det hjälptes inte. Utan jag hamnade både på 1 och 20 bilder. Bland annat en stor grupp bild på hela klassen. Det började med bara mig Anton och Kribby men tillslut blev det hela klassen som stod där runt en ensam Indiskkvinna som satt på en stol.

Kände mig lite som en staty eller annat sevärt monument då Indierna helt enkelt stälde sig eller satte sig framför mig och sedan tog kort. Det sägs att Kineser är extrema när det gäller fotografering men jag undrar jag. För vad ska dem igentligen med 300 bilder på ett gäng ungdomar som gör kykling sallad?

Ge mig sommar!

Hej allsammans, nu är jag hemma igen efter en hel dag i skolan.

Som jag sa i morse var det segt att komma upp men när jag väl är uppe är jag som sagt väldigt effektiv. Det är bara den där tiden när man ligger i sängen och vet att man måse gå upp men vill inte eftersom den varma sängen lockar så mycket mer , speciellt nu uinder årets regniga , gråa och tråkiga årstider.

För visst är det så att man påverkas av årstiderna , eller är det bara jag?
När sollen skiner och fåglarna kvittrar och man vet att man bara behöver ta på sig shorts och linne. Och att rasterna kommer bestå av tjejsnack i solen är åtminstånde jag mer taggad på att gå upp än änu en trist dag med regn och vinterjacka. Men det kanske bara är jag, ?

Ne låt oss hoppa över några månader och ge mig lite sommar! Vinterna har sina fina stunder men den har helt klart tappat all sin charm vid det här lager. Nu vill jag ha blommor sol vår och sommar!

Möjligvis om jag var såhär mysigt inpackad så fort jag skulle lämna huset skulle jag kunna genom lida en månad till med detta skitväder !

Bilden är på min systerdotter / Gud dotter rebecka

Stressigt

Godmorgon på er!

Idag var en trög morgon, pappa väckte mig genom att skrika " Anna Carin" över hela lägenheten. Det är inte ens mitt namn, det är min systers som flyttat hemifrån för 12 år sen. Men på nått sätt har han ( och alla andra för den delen) Svårt att komma ihåg mitt namn..

I alla fall, kl halv 8 kom jag till slut upp ur sängen, nu 9 minuter senare är jag klar. Jag kan inte förstå dem som tar flera timmar på sig att göra sig i ordning. Vad hittar dem människorna på?
Jag går upp, tvättar av mig, borsta håret klär på mig, sminkar mig och sen klar. Vad är det jag missar ? Vad är det alla andra gör som tar så läng tid?

Nej nu har jag inte tid att skriva mer eftersom jag börjar om en kvart och min buss går om.. en kvar ! Men ha en bra dag allesammans.

Va tiden går fort

Nu har det helt plötsligt gått en och en halv timme sen jag sa att jag skulle gå och lägga mig, så nu kanske det är dax att faktist göra det också om jag ska orka upp till skolan imorgon.

Så åter igen - God natt



Heaven is a place nearby



När börjar igentligen himlen? Är det flera mil bort , eller börjar den så tidigt så att man kan sträcka upp händerna så är man där? Jag tror att den är nära närmre än man tror.



Älskling, han lever kvar så länge han fortfarande är en del av våra liv och våra minnen. Han är med oss i varje andetag. Och jag står vid din sida i alla lägen, det vet du om. Jag älskar dig

Jag igen!

Hejsan hoppsan igen, föra inlägget va ju som sakt uselt... Så nu ska jag skriva om Felicia lite:)
Jag vill bara säga hur mkt Felicia har hjälpt mig under den här tiden, är så jävla skönt att ha henne just nu!
Älskling du är allt! Tack för allt finast!!

Sötnos

Linus -Jag fattar inte bloggen
Felicia- Va?
Linus-Jag fattar inte bloggen det är därför jag inte skriver
Felicia-Hur kan du inte fatta bloggen?
Linus-... Det är bra film på tv

Där kom förklaringen.. <3



 


Oseriöst?

Jag är inte den som dömer folk men ibland när jag sitter och läser bloggar kan jag undra vad vissa tänker med. Jag var inne och kollade runt lite nyss och hittade en frågestund med en tjej som var 15 år och gravid. Jag fasnade för den här frågan :

Fråga: Hur gammal är din pojkvän och hur länge har ni varit tillsammans? Hur reagerade han på att du var gravid?

Svar: Min pojkvän är 20 år gammal. Vi blev tillsammans 4 dagar innan jag testade mig och fick reda på att jag var gravid. Men vi hade dejtat ett tag innan vi hade sex för första gången, den gången barnet blev till. Det har gått fort men vi var jätte bra kompisar innan vi började dejta så det är inte så att jag gått och blivit gravid med en främling även fast vi blev tillsammans så sent som 2 veckor efter barnet blev till. Jag var faktiskt jätte kär i han en hel månad innan han bjöd mig ut på middag. Han har nu berättat att han också var kär i mig långt innan han vågade ens visa att han gillade mig. Vi båda är lite fega när det gäller att berätta vad vi känner så det är ett under att vi är tillsammans.. haha.
   Jo han ville ju direkt behålla barnet. Så han vart ju överlycklig när jag kände samma sak.

Hon är 15 år och gravid, måste bara säga hur imponerad jag är utav det. Men sen det här med att dem varit tillsammans i två månader kändes väldigt oseriöst. Hon nämner att hon varit vän med sin pojkvän länge innan. Men det är ändå en stor skillnad att vara vänner till att vara i ett förhållande. Och att då skaffa barn innan dem ens var tillsammans eller precis efter, det var rätt oklart. Tyckte jag var rätt oansvarigt?
Jag vet bara själv hur lycklig nykär man är 2 månader in i förhållandet och att saker och ting förändras i det långa loppet. Och att då skaffa barn innan man ens kommit in i ett förhållande är att gå lite väl fort fram speciell med tanke på deras unga ålder.

Jag önskar trots allt både barnen och föräldrarna all lycka i framtiden. Och hoppas det går vägen.

Sussa sött

Jag vet kl är bara halv 9 men det är så himla skönt att sova, och kan man inte sova på morgonen på grund av skolan får man sova på kvällen istället. Jag har ändå inget bättre för mig.
Vi hörs imorgon, sov sött <3


Såhär duktig är jag i skolan , oftast .. Ibland..

Presentation

Jag tänkte dra en presentation av oss som skriver bloggen och dem personer som antagligen kommer nämnas ofta i bloggen. Jag börjar med de två huvudpersonerna.


Det är jag, flickan i förhållandet. Jag är 16 år och ska börja i gymnasiet till hösten.
Mitt intresse är hästar och ridning som jag syslat med sen barnsben. På Fridtiden är jag med mina närmastavänner, rider och är med min älskling.
Mer förklaring om min personlighet får nog min käre pojkvän ta.



Linus är min älskade Pojkvän. Han fyller 16 nu i aprill. Jag är med andra ord äldre än honom, bara några månader men äldre det är jag. Hans intressen är Hockey, både spela , träna och kolla på. Annars är han med mig eller nördar sig med sina kompisar. Han är snäll och omtänksam. Väldigt stark men nervärderar sig själv. Han är det bästa som hänt mig, den finaste killen i hela världen.




Pannkakor

Är det bara jag som steker pannkakor, sen skär dem i bitar och steker dem en gång till ?


Felicia här!

Har kommer andra halvan och skriver. Som Linus skrev i sitt förra inlägg så gick hans pappa bort i lördags vilket har på verkat oss båda negativt. Det var en stor chock. Det är grymt jobbigt men det är vid såna här tillfällen som jag är glad att jag har min älskling, och glad över att jag får och kan vara där för honom.

Jag har tyckt och tycker fortfarande att det är väldigt jobbigt att se den jag tycker om och bryr mig om såhär ledsen. Det här är för stort för att någon av oss ska kunna förstå det. Jag försöker så gott jag kan med att stötta och vara den starka halvan nu när livet bjuder på den mörka sidan. Visst det är svårt men jag gör det för min pojke. 

Vi lever för idag men hoppas på imorgon. 
Jag hoppas att ni som läser denna blogg kommer acceptera och respektera Linus och inte fråga för personliga saker om detta utan låta honom säga det han vill och hålla resten för sig själv.  


Linusen som börjar bloggen!

Hejsan alla!
Jag och Felicia har valt att göra en blogg ihop, mycket lättare eftersom att nu behöver ni bara läsa en blogg.
Det enda jag ville säga nu är att alla minna vänner och Felicia såklart vet att min pappa gick bort i lördags, därför kommr jag inte vara mig själv på ett bra tag...

Hare

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0