Aw

FELICIA ALFREDSSONLINUS TRANEFALK

73.5 %

Ett förhållande mellan FELICIA ALFREDSSON och LINUS TRANEFALK har goda chanser att bli lyckat!

Hihi! Till och med internett världen vill se oss tillsammans


Helgen

Min helg har varit väldigt lugn eftersom jag inprincip inte orkar göra någonting nu förtiden, menjag har ändå på nått sätt fått rätt mycket gjort. Bland annat har jag tränat , varit i nyköpning och köpt balklning. Hela tiden med min ängel vid min sida.


Min systerdotter Bexi.


Jag funderade på den här klänningen men nej det är inte riktigt "jag"


Den valde jag, enkel och snygg

Sanningen är inte alltid den bästa utvägen

Hej bloggen!

Jag vet att jag varit lite frånvarande men jag tänker inte berätta varför i rädsla för att bli dömd efter dem val jag gjort. Jag är trotts det som hänt väldigt lycklig. Jag är tacksam för det jag har och skulle antagligen get upp för länge sen om det inte varit för min förstående och älskvärdafamilj och mina underbara vänner. Men främst tack vara min Linus.
Jag vet att jag kommer ta mig ur det här som en starkare människa och det kommer både påverka och lära mig mycket. Jag hoppas att jag någongång , när samhället vi lever i har blivit mindre dömmande , kan berätta det jag nu kommer gå igenom och på så sätyt hjälpa andra i samma situvation. Jag vet att detta antagligen kommer väcka misstankar och hypoteser från olika håll men jag ber er att hålla era åsikter för er själva.

I helgen åker jag och Linus med min familj till nyköpning och tar det lugnt.
Hoppas ni får en bra helg allesammans,

F

Grattis min Prins

Idag är det älsklingens födelsedag, jag fick dock inte vara med på middagen, på grund av hans skitsofrena Moder men men, 2 år kvar sen flyttar min ängel hem till mig så står ingen ivägen för oss längre :)
bilder från den vackra vårdagen kommer senare, då jag hittat sladden.

Jag älskar dig Min stora pojke :)

Första dagen i skolan

Japp första dagen var väldigt varerande, det var jobbigt och tröttsamt men samtidigt väldigt kul att träffa alla människor och veta att man fick mvg på svenska nationella och att jag kommer få mvg som slutbetyg!

Andra dagen var varken bättre eller sämre och jag tvivlar på att morgondagen kommer bli någon skillnad, möjligtvis åt de sämre hållet då.  Nej usch jag måste verkligen börja ta tag med mig själv.


En rolig sak är att det är mycket med ridningen nu, bland annar lokaltävlingar och lektionsmästerskapen, super kul. Bilden är på mig och min blivande tävlingshäs Minty


Lovet går mot sitt slut

Ja nu är lovet snart slut, men inte riktigt än så jag njuter så länge det varar.
Vad gjorde ni igår?
Jag var tillsammans med min älskling och familj på middag hos mormor, det var mysigt, vi proppade i oss mat och umgicks. Nu är jag ensam igen eftersom Linus åkt till Landet men förhoppningsvis kommer han tillbaka imorgon eftersom vi har saker att uträtta, saker som jag kommer nämna senare.

Ha en bra söndag allesammans

Granfejden

Var det någon som såg dagens avsnitt av granfejden? Jag brukar annars inte kolla på programmet men finns det inget annat att se på så varför inte?
Dagens avsnitt var det i alla fall om två familjer en tjej med barn som ägde en stor gris, och hade ställt upp ett minre staket på sin tomt. båda momenten störde grannarna, framförallt staketet. Den andra familjen var ett äldre par som antagligen sökte problem för att fylla deras tråkiga liv , vad skulle annars vara förklaringen? Dem började i alla fall trakasera barn familjen verbalt och sparkat på grisen.

Deras största problem var som sagt staketet då grisen hade funnits 5 år innan bråken börjat. Men allvarligt har man inte större problem i livet än ett staket som syns i kanten på ens tomt så kan man skratta sig lycklig. Dessa saker kan endast hända på landet. här i stan har man verken tid eller energie att angagera sig i något så enormt löjligt.


Glad påsk!

Jag har bott med Linus i ett par dagar nu vilket ha varit underbart. Men tyvär har det gjort bloggen lidande. Men nu är jag tillbaka, sen var Linus är vet jag inte men förhoppningsvis uppenbarar han sig snart här.

Annars har de första påskkärringarna precis kommit hit och tigt om Godis, är det inte lite absurt att vi ska köpa en massa Godis till andra barn och i tillbaka få en liten papperslapp med en slarvigt ritad kyckling på? Nåja, jag minns själv hur lycklig jag var när jag såg hur godishögen sakta ökade i min lilla korg. Så om jag kan glädja andra utan att andtränga mig själv så är väl det en bra grej?

Vad ska ni annars hitta på i påsk? Jag ska plugga matte så jag önskar er en roligare påsk än den jag själv kommer uppleva.

Tävling

Idag hade jag dressyrtävling på ridskolan, jag fick hästen Dingo och det gick super bra, faktiskt så bra att vi vann hela klassen överlägset! Super kul!



Ännu roligare var att även Matilda vann sin klass!



Vi har sagt det förut och vi säger det igen, vi är bäst


Helgen

Den här helgen har jag spenderat enbart tillsammans med min älskling, efter den tråkiga fredagen som Linus pappa janne begravdes på så har jag gjort allt i min makt för att sätta ett leende på min babes läppare, vilket jag ibland lyckats med. Det är och har varit en jobbigt tid och allting går upp och ner , någonting som är skönt är i alla fall att vi kan prata om Janne och det som hänt vilket jag tror är en viktigt.

Resten av helgen har vi varit på promenad i det fina vårvädret och bara legar hemma och tagit det lugnt. En bra början på ett efterlängtat lov!





Piss Vecka

Den här veckan ha världen inte varit på min sida överhuvdtaget, anledningen till det är i första hand att jag inte mycket som sätt min älskling. Dock så kommer han hit imorgon och stannar förhoppningsvis hela helgen.

Den här veckan har varit jobbigt och stressig som det brukar vara veckan innan lov. Mycket att göra och krafterna börjar ta slut vilket inte är någon lyckad blandning. Jag har desutom varit sjuk och på det ridit varje dag denna vecka vilket bidragit till att min energi nivå ligger på 0 och jag däckar varje kväll kl 9 och är sur på dagarna.
Imorgon är jag i alla fall ledig vilket känns skönt, jag skulle igentligen med på begravningen, men är man illa omtyckt så är man och det finns ingenting jag kan göra åt saken. Det är nämligen så att Linus familj har någonting emot mig. Inte så att de bokstavligt sagt att jag inte är välkommen hemma hos dem, med att dem inte hälsar, kommer med bortförklaringar till varför jag inte ska komma, inte låter mig sitta med vid matbordet ... ja ni fattar vinkeln, budskapet är rätt tydligt. visst det sårar mig men det är någonting jag vant mig vid. Huvudsaken är att jag får ha min ängel vid min sida, och det är värre saker som försökt splittra oss utan framgång så det här är ingenting.

Sov sött allesammans, bara en dag kvar till lov alla pluggare,Keep it up!

Fredagen den tredje april

Den dagen är visserligen imorron, men den betyder och kommer att byta mycket för mig genom hela mitt liv. Den 28 februari 2009 så dog min pappa, imorron så begravs han. Jag skriver inte det här för att folk ska tycka synd om mig eller nånting, jag vill bara uppmärksamma att han begravs i norrtälje kyrka. Jag ska åka upp dit och vara där hela dagen, det komer att vara tufft, men jag vill bara säga tack till Felicia att hon kommer vara där och stötta mig när jag kommer hem. Älskade jag vet att du ville följa med mig, det ville jag ochså. Men jag är åerhört tacksam att jag får komma till dig efteråt och vara med dig i helgen. Jag älskar både dig och pappa mer en nånting annat, och vill att både ni ska veta det. Tack älskling för att du hjälper mig igenom det här.

Och tack pappa för att du alltid ställde upp för mig, du kommer alltid att finnas i mitt hjärta. Jag älskar dig och hoppas att du har det bra vart du än är.
//Din son Linus Christer Tranefalk Karlsson!

RSS 2.0